Wie Wij zijn

Studio Roekoe

Wij zijn videografen Eva Frenaij en Mari Bergsma en vormen samen Studio Roekoe. Wat wij graag willen: jou helpen met het aantrekkelijk in beeld brengen van jouw bedrijf, huwelijk, evenement, huisdier of sportieve prestatie.

Van een reportage over het repaircafé om de hoek, dronebeelden van het beklimmen van een bergtop in de Pyreneeën, een strak bedrijfsfilmpje in 30 seconden tot speelse stopmotion video’s en opmerkelijke GIF’s. Wij maken aantrekkelijke video’s die mensen raken. En het is nog gezellig ook!


Wie zijn wij

Eva studeerde wetenschapseducatie en communciatie, vlogde, maakte educatieve video’s en een mini documentaire. Mari heeft een achtergrond in geschiedenis, deed een master audiovisuele journalistiek en snuffelde bij de NTR en verschillende productiehuizen.

Onze liefde voor beeld en video werd nog eens flink versterkt tijdens een 1,5 jaar durende fietstocht van Amsterdam naar Singapore. Na terugkomst zetten we de stap naar videografen en richtten Studio Roekoe op. Sindsdien vertellen we ontroerende, grappige en overtuigende verhalen op beeld, jullie verhalen en de verhalen die we zelf belangrijk vinden.

Overtuigd?

Of bijna overtuigd? Aarzel niet en neem contact met ons op via de contactpagina. Dan plannen we (on- of offline) een afspraak in met (wellicht digitale) koek en koffie.